Instructori

Instructorii Align Pilates sunt arhitecții stării tale de bine, atenți la ce le transmite corpul tău prin mișcări, personalizând fiecare program de exerciții astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor tale.

RUXANDRA COSTOV

“Pentru mine încă este fascinant cum îți modelează corpul și cum lucrează pe fiecare articulație și pe cel mai mic mușchi din interiorul tău. Are un impact pozitiv asupra minții, uiți de toate problemele și gândurile și te face să fii prezent.”

SORIN BUJOREANU

„Cheia metodei Pilates stă în legătura dintre minte și trup, dintre ce gândești și ce lucrează corpul. Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am descoperit este că Pilates nu este despre cum te miști, ci despre ceea ce gândești când te miști.“

CRISTINA PREDA

“Corpul uman este o adevărată minune pe care o putem descoperi iubindu-l și având în permanență grijă de noi. Și, în tot ritmul agitat al vieții, merităm un moment de abandonare a controlului și conștientizare a
propriului cântec.”

CRISTINA VĂDUVA

„Pentru mine, Pilates înseamnă o activitate complexă în care soliciți atât corpul, cât și mintea, ceea ce aduce o detașare de rutina și grijile zilnice. Devine astfel un moment de detașare și conectare cu sine de care să te bucuri oricând ai nevoie.”

CONTACT

Ne găsești în centrul Bucureștiului, la doi pași de Piața Romană, pe Cristofor Columb 11, la mansardă.

PROGRAM

Luni-Vineri: 07:00-20:00
Sâmbătă: 09:00-18:00
Duminică: 09:00-18:00

RUXANDRA COSTOV

Ruxandra, într-un cuvânt Sport. Este ceea ce o definește încă de la o vârstă fragedă, practicând tenis de performanță. Studiile
urmate au fost în aceeași direcție, absolvind cursurile și
masterul Facultății de Educație Fizică și Sport.

Când a descoperit Pilates, a fost ca un copil care a descoperit o jucărie nouă: „Pentru mine încă este fascinant cum îți modelează corpul și cum lucrează pe fiecare articulație și pe cel mai mic mușchi din interiorul tău. Totodată are un impact pozitiv asupra minții, uiți de toate problemele și gândurile și te face să fii prezent, să ai control asupra propriului corp, cu alte cuvinte, să ai conexiunea dintre minte și corp.”

Ruxandra a început trainingul ca instructor de Pilates în 2014. A participat la programele Balanced Body și la diferite convenții internationale de Pilates. Continuă să se specializeze în Pilates, fiind convinsă că acesta este cel mai bun mod de a fi în formă, de a-ți menține sănătatea articulară și o bună postură.

SORIN BUJOREANU

Sorin a început călătoria în Pilates în 2010 și este, în prezent, unul dintre cei mai experimentați instructori din București.

A absolvit Academia de Educație Fizică și Sport, iar specializarea în Pilates și-a construit-o urmând cursurile Balanced Body și Pilates Method Alliance, pentru care a obținut numeroase certificări.

Pentru Sorin, cheia metodei Pilates stă în “legătura perfectă dintre minte și trup, dintre ce gândești și ce lucrează corpul. Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am descoperit este că Pilates nu este despre cum te miști, ci despre ceea ce gândești când te miști.“

CRISTIANA PREDA

Pasionată de mișcare în orice formă, Cristina a simțit nevoia să se dedice unei discipline care să educe în mod constant corpul și mintea. A descoperit metoda Pilates în 2015 și de atunci practică conștiincios acest sport. Atestată internațional în Pilates de către Fitness Scandinavia, Cristina și-a valorizat cunoștințele prin participarea la diferite workshopuri de Mobilitate, Corex&Postural, clase private de Pilates susținute în străinătate.

În prezent urmează școala de Pilates Balanced Body și transmite pasiunea ei pentru Reformer tuturor persoanelor curioase și dornice să își construiască un antrenament complet, fizic și mental. Totodată, Cristina este atestată Body Art de către bodyART School România.

“Corpul uman este o adevărată minune pe care o putem descoperi iubindu-l și având în permanență grijă de noi. Și, în tot ritmul agitat al vieții, merităm un moment de abandonare a controlului și conștientizare a propriului cântec.” – Cristina

CRISTINA VĂDUVA

Fostă scrimeră de performanță, absolventă a masterului de Recuperare și Refacere Motrică și Somato-funcțională, Cristina este kinetoterapeut, tehnician maseur și terapeut craniosacral.

Fiind pasionată de un stil de viață sănătos prin mișcare, a participat la numeroase cursuri și evenimente de fitness, yoga și Pilates, în țară și în afara țării, precum Yoga Festival România, Yin Yang Convention, Rimini Wellness IFCB.

S-a specializat în Pilates, urmând cursurile Balanced Body. „Pentru mine, Pilates înseamnă o activitate în care soliciți atât corpul, cât și mintea, ceea ce aduce o detașare de rutina și grijile zilnice și devine astfel un moment de conectare cu sine.” – Cristina