Despre noi

Align Pilates este un studio boutique situat în inima Bucureștiului, în mansarda unei frumoase case interbelice ce își pune amprenta asupra atmosferei calde și primitoare. Este locul perfect unde mergi să îți modelezi corpul, să te relaxezi și să te conectezi cu tine.

Ne-am dorit ca Align Pilates să fie acest spațiu intim care pare că te așteptă doar pe tine, că și-a pregătit tot setup-ul special pentru a te face să te simți în largul tău, pentru a-ți da acea stare în care încordarea și gândurile își pierd rezistența, iar tu te poți concentra pe tine însuți.

Conceptul care stă la baza Align Pilates vorbește despre alinierea corpului, a minții și a spiritului, într-un echilibru pe care toți ni-l dorim.

În călătoria în lumea Pilates, îi vei avea alături pe instructorii noștri, arhitecții stării tale de bine, care îți vor construi propriul program de exerciții, personalizat. Ei ascultă cu atenție vocea clientului, corpul lui și ceea ce le transmite acesta prin mișcări.

Depășirea limitelor, pe care singuri ni le punem, este posibilă prin rutina de exerciții personalizate, cu o progresie a complexității adaptată fiecăruia, cu satisfacții de reușită și rezultate vizibile într-un timp scurt.

Echipamentele studioului nostru sunt Balanced Body, producătorul numărul 1 la nivel mondial, folosite de peste 40 de ani de cei mai respectați și experimentați instructori din întreaga lume.

Align your body, mind and soul!

CONTACT

Ne găsești în centrul Bucureștiului, la doi pași de Piața Romană, pe Cristofor Columb 11, la mansardă.

PROGRAM

Luni-Vineri: 07:00-20:00
Sâmbătă: 09:00-18:00
Duminică: 09:00-18:00